Deprem Bölgesinde İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli Uzattık

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş depremi, Türkiye’nin birçok ilinde büyük yıkıma ve can kaybına yol açtı. İnsanlar, evlerini kaybettiler, hayatları alt üst oldu ve ihtiyaçları arttı. Depremzedelerin yardımına koşan birçok sivil toplum kuruluşu oldu. İpekyolu Derneği olarak, deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan kuruluşlardan biriydik.

İpekyolu Derneği olarak, depremin hemen ardından harekete geçtik. Onlarca konteyner ve yardım malzemesini deprem bölgesine ulaştırdık. Bu yardım malzemeleri arasında gıda, su, battaniye, jeneratör, mutfak malzemeleri ve giysi vardı. Tüm malzemelerimizi, deprem bölgesinde ihtiyaç sahiplerine teslim ettik.

Depremde hayatını kaybedenlerin aileleri ve deprem sonrası evlerini kaybedenler, en çok yardıma ihtiyaç duyan kesimlerdi. Deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine verdiğimiz yardımlar, onların yaralarını sarmaya ve hayatlarını yeniden inşa etmelerine yardımcı oldu.

İpekyolu Derneği olarak, deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için elimizden geleni yaptık. Yardım çalışmalarımız, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü ve umutlarını yeşertti. Her zaman olduğu gibi, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir